• Αξιοπιστία

  • Καινοτομία

  • Οικονομία

Εμείς


Η anaplassis Τεχνική Κατασκευαστική είναι επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή κτιρίων από το 2000. Η επιχείρηση συστήθηκε από τον Αρχιτέκτονα μηχανικό Γεώργιο Χολέβα, συνεχίζοντας την παράδοση και τηρώντας την ποιότητα της οικογενειακής επιχείρησης από το 1974. Στα έργα της συμπεριλαμβάνονται μελέτες, κατασκευές και επιβλέψεις οικοδομικών έργων μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων, καθώς επίσης και πλήρεις ανακαινίσεις πάσης φύσεως.

Η anaplassis προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη. Μέλος της επιστημονικής μας ομαδας θα σας επισκεφτεί και θα βρει μαζί σας την καταλληλότερη λύση για την ανακαίνιση του χώρου σας, συντάσσοντας προκοστολόγηση εργασιών και προτείνοντας, πάντα σε συνεργασία με εσάς, το καλύτερο οικονομικό πακέτο.
about

Η εμπειρία της ομάδας

team1
team1
team1
team1Ο Γιώργος Χολέβας είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος, Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών Γ’ Βαθμίδος για έργα Οικοδομικά και Β΄ Βαθμίδος για Έργα Πρασίνου. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές σε ενεργειακά και βιοκλιματικά συστήματα. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση εργοταξίου Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων και γνωρίζει τα απαραίτητα για την σύνταξη και διατήρηση του Προγράμματος Ποιότητας Έργου, με τους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους. Έχει εμπειρία σε θέση τεχνικού ασφαλείας εργοταξίου.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της επιχείρησης απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, καθώς και εξειδικευμένους τεχνικούς πολυετούς εμπειρίας.

Οι Υπηρεσίες μας

Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε.
Την έντεχνη εκτέλεση του έργου εγγυάται και η πεπειραμένη ομάδα μας, η οποία απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, για εργασίες όπως:

Έργα αναβάθμισης ενεργειακής κλάσης κατοικίας
Σκυροδέματα
Χτισίματα
Κεραμοσκεπές
Επιχρίσματα πάσης φύσεως
Επενδύσεις
Μονώσεις-Υγρομόνωση–Θερμομόνωση
Θερμοπροσόψεις

Δάπεδα
Επιστρώσεις μαρμάρων και πλακιδίων
Ελαιοχρωματισμοί–τεχνοτροπίες
Κουζίνες–ερμάρια και εν γένει εργασίες μαραγκού
Τσιμεντοσανίδες πλαγιοκαλύψεων, γυψοσανίδες διαχωρισμάτων και διακόσμησης, ψευδοροφές
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις πάσης φύσεως

Συναγερμοί, ασθενή ρεύματα
Υδραυλικές εγκαταστάσεις πάσης φύσεως
Θέρμανση, κλιματισμός
Σιδηροκατασκευές
Βοηθητικοί χώροι. Γκαράζ, γκαραζόπορτες, αποθήκες, playroom, υπόστεγα
Κατασκευή - ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου
Κουφώματα

Mελέτη

Προκοστολόγηση

Κατασκευή

Τέλος, πάσης φύσεως ειδικές και εξειδικευμένες κατασκευές, όπως μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων καταστημάτων, μαγειρείων, πλυντηρίων, εργαστηρίων, βιομηχανικών χώρων και ειδικών εγκαταστάσεων ανεξαρτήτου κλίμακας, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Τα παραδοτέα μας είναι προϊόντα της πολυετούς μας εμπειρίας στην κατασκευή μεγάλων Ιδιωτικών και Δημοσίων Έργων.